Kadına Yönelik Şiddet İle Mücadele Kapsamında “Dijital Oyun Bağımlılığı ve Dijital Oyunlarda Kadına Yönelik Şiddet” Konferansı Gerçekleştirildi.

29 Aralık 2023 tarihinde Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda saat 14.00’te kadına yönelik şiddet ile mücadele kapsamında “Dijital Oyun Bağımlılığı ve Dijital Oyunlarda Kadına Yönelik Şiddet”  konferansı gerçekleştirildi.

Konferansa Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri katıldı. Konferansta Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Dr. Abdulkadir KARABULUT tarafından çağımızın getirisi dijital dünyanın güvenilir ve topluma katkı sağlar bir şekilde kullanılması ile ilgili bilgi verildi.