2023 Çocuk Üniversitesi Fen Bilimleri Etkinlikleri Başarıyla Gerçekleştirildi.

Eğitim ve araştırma alanında yaptığı çalışmaların yanında üniversitelerin bulunduğu şehre ve bölgeye; bilimsel, kültürel, sosyal ve ekonomik katkı sağlama misyonundan hareketle birçok etkinliğe imza atan Hitit Üniversitesi bünyesinde Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Çocuk Üniversitesi beşinci kez başarıyla gerçekleştirildi.

Bu yıl Çocuk Üniversitesi fen bilimleri ağırlıklı ders müfredatına sahipti ve 35 öğrencinin katılımıyla hayata geçirildi.

Çocuklara üniversite ortamında keyif alacakları yöntemlerle bilimsel çalışma imkanı sunmasının yanı sıra verimli bir tatil dönemi geçirmelerine de olanak sağlayan Çocuk Üniversitesinde, Anatomiye Giriş, Deneylerin Renkli Dünyası, DNA Okulu, Drama Atölyesi, Ebru Atölyesi, Hijyen Eğitimi, İş Güvenliği Atölyesi, Mikropların Dünyası, Mikropların Dünyası, Nano Dünyaya Yolculuk, Nörogörüntüleme Teknikleri, Robotlar Artık Hayatımızda, 3D Tasarım Atölyesi, Yeşilay Atölyesi’nden oluşan 14 farklı etkinliğe yer verildi.

Ayrıntılı bilgi için: