“Akademide Kadın Buluşmaları 3 ve 4 ” Toplantıları Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirildi.

11  Mayıs 2022 Çarşamba günü Tıp Fakültesi için yapılan toplantının dördüncüsü, 12 Mayıs 2022 Perşembe günü Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu, İskilip Meslek Yüksekokulu, Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu, Sungurlu Meslek Yüksekokulu birimlerinde görev alan kadın akademisyenlerin katılımı ile yapıldı.

Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nurcan BAYKAM’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planına dair birimlerimizde yapabilecek etkinlikler hakkında görüşler dile getirildi.