Öğrenci ve Veliler İçin Su Tasarrufu ve Suyun Doğru Kullanımı Hakkında Bilgilendirme Toplantıları Gerçekleştirildi.

Çorum Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından yönetilen "Su Faturalarımız Yarışıyor Projesi" kapsamında Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde, 2 Aralık 2021 tarihinde Öğrenci ve Veliler İçin Su Tasarrufu ve Suyun Doğru Kullanımı Hakkında Bilgilendirme Toplantıları gerçekleştirildi. Saat10.30 ‘da Adnan Menderes İlkokulu’nda, saat 13.30’da Abdülhamid Han Ortaokulu’nda Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kadir EROL tarafından gerçekleştirilen toplantıya öğrenci velileri katıldı. Aynı toplantı saat 19.30’da çevrimiçi olarak 23 Nisan Ortaokulu için de  gerçekleştirildi.