“PANDEMİDE KADIN VE SAĞLIK 4’LÜ KONFERANS” ETKİNLİĞİ DEVAM EDİYOR.

Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi, Aile Hekimliği Anabilim Dalı ve Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜKAM)  İşbirliği İle düzenlenen “Pandemide Kadın ve Sağlık 4’lü Konferans Etkinliği’ nin ikinci konferansı 1 Aralık 2020 tarihinde saat 19.00’da online ortamda gerçekleştirildi. Konferans, Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve HÜKAM Müdürü Prof. Dr. Nurcan BAYKAM’ın yaptığı açılış konuşması ile başladı.
Moderatörlüğünü Prof. Dr. Derya İREN AKBIYIK’ın yaptığı konferans, Kadına Yönelik Şiddet ile Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Çorum Halk Sağılığı Müdürü Dr. Ahmet BARIŞ’ın “Pandemi Sürecinde Çorum İl Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığının Kadın ve Aile Sağlığına Yönelik Aktiviteleri” isimli sunumu ile devam etti. Ardından, Dr. Mehtap KAHRAMAN “Kadın Sağlık Personelinin Yaşamış Olduğu Şiddet, STK’ların Şiddeti Önlemede Rolü ”  isimli sunumunu yaptı. Konferans, soru cevap bölümü ile son buldu.