“PANDEMİDE KADIN VE SAĞLIK 4’LÜ KONFERANS” ETKİNLİĞİ 15 ARALIK 2020 TARİHİNDEKİ SUNUMLAR İLE SONA ERDİ.

Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜKAM) ve Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi, Aile Hekimliği Anabilim Dalı işbirliği ile düzenlenen “Pandemide Kadın ve Sağlık 4’lü Konferans Etkinliği 15 Aralık 2020 tarihinde gerçekleşen sunumlar ile sona erdi.15 Aralık 2020 tarihinde online ortam üzerinden gerçekleşen etkinlik;  Dr. Hülya YILMAZ BAŞER’in Pandemide Kadın ve Aile İşlevlerinin Sağlık Üzerine Etkileri”  sunumu ile başladı.Ardından Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi, Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Derya İREN AKBIYIK “Pandemi Sürecinde Kadın ve Ruh Sağlığı;  Büyüme ve Dayanıklılık Kavramları”  isimli sunumunu gerçekleştirdi.

Etkinliğin sonunda  Prof. Dr. Derya İREN AKBIYIK  4 haftalık süreci değerlendirdi ve katılımcılara teşekkür etti.