TIP ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Konferans, 26 Kasım 2020 tarihinde HÜKAM, Hitit Tıp Öğrencileri Birliği işbirliği ve Çorum ŞÖNİM’ in desteği ile online ortamda  Hitit Üniversitesi  Tıp Öğrencileri Birliği Kurucu Başkanı Dilara YILDIZ’ın moderatörlüğünde online ortamda gerçekleştirildi. Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı ve Rektör Yardımcısı  olan Prof. Dr. Nurcan BAYKAM bu etkinlikte  HÜKAM Müdürü olarak da yer aldığını belirttikten sonra Hitit Tıp Öğrencileri Birliği’ne  topluma hizmete yönelik gerçekleştirmiş oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Çorum ŞÖNİM Sosyal Hizmet Uzmanı  Ayşin HELVACI’ nın tıp fakültesi öğrencilerine yönelik verdiği konferansta, şiddete maruz kalmış birey için izlenebilecek yol haritasını detayları ile anlatıldı .Konferans soru cevap bölümü ile sonlandı .Konferansa online ortamda pek çok öğrenci katıldı.