KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE ULUSLARARASI MÜCADELE GÜNÜ KAPSAMINDA “HİTÜ İDARİ PERSONEL BİLGİLENDİRME TOPLANTISI"

Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü  kapsamında “HİTÜ İdari Personel Bilgilendirme Toplantısı “  25 Kasım 2020 tarihinde , saat 11.30’da Hitit Üniversitesi Abdullah Tayip Olçok Konferans Salonu’nda  sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirildi. Toplantıda Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve HÜKAM Müdürü Prof. Dr. Nurcan BAKYAM, kadına yönelik şiddetle  mücadele ile ilgili olarak ülke geneli ve il bazlı yapılan  faaliyetler hakkında katılımcılara bilgi verdi.  HÜKAM Yönetim Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Tuğba GÜLEN ise Kadına Yönelik Şiddet ile   Mücadele  Çorum İl Eylem Planı ve T.C. Çorum Valiliği Kadına Yönelik Şiddetle ile  Mücadele  Genelgesi’nde yer alan  Hitit Üniversitesi’nin sorumluluklarına dair bilgi verdi.