“En Sevdiğim Kadın” Temalı Resim Sergisi Açıldı

Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü ile Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜKAM) işbirliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlenen ve Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü 1. sınıf öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı “En Sevdiğim Kadın” temalı portre sergisi 8 Mart Cuma günü 16.00’da Meslek Yüksekokulları Yerleşkesi İdari Bina Giriş Katında açıldı.

Sergi açılışında HÜKAM Müdürü  ve Hitit Üniversitesi  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan BAYKAM  konuşmasında kadının toplumdaki önemine değinerek katılımcılara teşekkür etti.

Fakülte Dekan Yardımcısı ve Resim Bölümü Başkanı Doç. Dr. Pelin Avşar KARABAŞ  başta olmak üzere çok sayıda akademisyen ve davetlinin yoğun ilgi gösterdiği portre sergisinde,Fakülte Müzik Bölümü öğretim elemanları Dr. Öğretim Üyesi Elif DOĞRU’nun solo şan olarak seslendirdiği ve Dr. Öğretim Üyesi Ercan BAŞ’ın piyano ile eşlik ettiği “Kadının Aryası” temalı müzik dinletisi gerçekleştirildi.




HIZLI ERİŞİM