İnsan Hakları, Göç ve Aile Paneli

Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (HÜKAM) ile Rehberlik Eğitim Toplumsal Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği'nin Çorum  Şubesi işbirliği ile 10 Aralık 2019 tarihinde Hitit Üniversitesi İlahiyat Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu'nda "İnsan Hakları, Göç ve Aile Paneli"  gerçekleştirilmiştir.

Panelde öncelikli olarak HÜKAM Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Muammer Cengil açılış konuşması yaptıktan sonra dernek adına Av. Lemi Keleş, göç olgusunun aile kavramı üzerine yarattığı sosyolojik sorunlarının hukuki sonuçları  ve göçmenlerin aile hukukuna dair haklarına dair bilinç geliştirme ilkeleri  hakkında bilgi vermiştir. Panel, moderatör, Prof. Dr. Muammer Cengil’in yönetiminde soru cevap bölümü yapıldıktan sonra sona ermiştir.