Sağlık Yüksekokulu "Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine Ulaşmada Öncü Ses” temalı panel düzenledi.

Hitit Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu 20. Yılı Kutlamaları ve Hemşirelik Haftası Etkinlikleri 12-16 Mayıs 2017 tarihleri arasında Hitit Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu tarafından düzenlendi.Etkinlikler arasında "Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine Ulaşmada Öncü Ses” temalı panelde yer aldı.

"Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine Ulaşmada Öncü Ses” temalı panelde, Sağlık Yüksekokulumuz öğretim elemanları ve öğrencilerinin yanı sıra diğer üniversitelerden davetli öğretim üyeleri de yer aldı. Panelde Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü öğretim elemanlarından Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nuriye Büyükkayacı Duman 'Kadına Yönelik Şiddet', Yrd. Doç. Dr. Selen Özakar Akça 'Adölesan Gebelikler',  Yrd. Doç. Dr. Gülay Yılmazel 'Sağlıkta Eşitlik', Öğr. Gör. Derya Yüksel Koçak 'Kadının Toplumsal Konumu' başlıklı sunumlarını gerçekleştirdi. Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şengül Yaman “Türkiye'de Hemşireliğin Durumu ve Yaşanan Sorunlar” başlıklı konuşması ile, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zehra Doğan da “Çocuklarda Beslenme Sorunları”  başlıklı konuşması ile yer aldı.  Panel sonunda konuşmacı olarak yer alan öğretim elemanlarına katılım belgeleri Hitit Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Müdür V. Doç. Dr. Cem Koçak tarafından takdim edildi. Panel Sağlık Yüksekokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisi ile devam etti. Ardından etkinliğin ilk günü kokteyl ile sona erdi.