HÜKAM YÖK'te "Kadınların Mesleki Eğitimi Ve Kadın İstihdamı Sempozyumu"na Katıldı

13 Aralık 2017 tarihinde, Ankara'da  Yükseköğretim Kurulu tarafından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın katılımıyla düzenlenen  "Kadınların Mesleki Eğitimi ve Kadın İstihdamı Sempozyumu" na Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜKAM) adına Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve HÜKAM Müdürü Prof. Dr. Nurcan Baykam katıldı.

Kadın istihdamına yönelik yaşanan problemler ve çözüm önerilerinin etraflıca ele alındığı sempozyuma milletvekilleri, üniversitelerden rektör ve rektör yardımcıları, üniversitelerin kadın çalışma merkezi yetkilileri, ilgili akademisyenler, kadın girişimciler ve çeşitli üniversitelerden öğrenciler katıldı.