HÜKAM Müdürü Prof. Dr. Nurcan Baykam Üniversiteler Kadın Sorunları Araştırma Merkezleri İstişare Toplantısına Katıldı

HÜKAM Müdürü Prof. Dr. Nurcan Baykam,   Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema  Ramazanoğlu’nun Başkanlığında Yapılan  Üniversiteler Bünyesindeki “Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama  Merkezleri” İstişare  Toplantısına Katıldı

Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi  (HÜKAM)  Müdürü Prof. Dr. Nurcan BAYKAM, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Dr. Sema RAMAZANOĞLU’nun başkanlığında yapılan, “Kadının ekonomik ve sosyal statüsünün güçlendirilmesi, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve kadın haklarının korunması”  kapsamında, Üniversiteler bünyesindeki Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezlerinin davet edildiği İstişare  toplantısına katıldı.

Toplantıda, Üniversiteler bünyesinde yer alan Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkez yetkilileri tarafından merkezlerinde gerçekleştirilen aktiviteler ve karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri sunuldu. Bakanlık olarak yeni projeleri de kapsayan konularda Merkezlerle işbirliği içinde  çalışılacağı bildirildi.




HIZLI ERİŞİM