İletişim Süreci Devam Ediyor

HÜKAM ‘IN  ÇORUM İLİ KAMU VE SİVİL KURUM VE KURULUŞLARI İLE

İLETİŞİM SÜRECİ DEVAM EDİYOR

HÜKAM (Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi) Yönetim Kurulu üyeleri; Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hülya ÇAĞIRAN KENDİRLİ, Müdür Yrd. Öğr. Gör. Tuğba GÜLEN, Doç. Dr. Muammer CENGİL, 23-24 Haziran 2014 tarihlerinde Çorum Emniyet İl Müdürlüğüne Çorum Tabip Odası’na ve Çorum Ziraat Odası’na ziyarette bulundular.

HÜKAM;  Yönetim Kurulu Üyeleri görevine yeni başlayan Çorum Emniyet İl Müdürü Salih Erkan TARANCI’yı makamında ziyarette ettiler. Hitit Üniversitesi Rektörlüğü ve Çorum Emniyet il Müdürlüğü arasında imzalanan protokolün öneminin dile getirildiği görüşmede; kadın ve aile ilgili sorunların yansıdığı kurumların başında emniyet teşkilatının geldiği belirtildi. Çorum Emniyet İl Müdürü Salih Erkan TARANCI bu sorunların çözümünde yerel güçlerin ve vatandaşların birlikte ve bilinçli bir şekilde hareket etmesinin gerekliliğini vurguladı. Görüşmede HÜKAM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hülya ÇAĞIRAN KENDİRLİ ‘de vatandaşlarımızda kadın ve aile sorunları ile ilgili bilincin oluşmasında gerçekleştirilecek bilimsel çalışmaların ve bu çalışmaların sonucunda verilecek eğitimlerin ve çözüm odaklı ortak çalışmaların önemi üzerinde durdu.