Hükam ile Çorum İli Kamu Kurum ve Kuruluşları İletişim


 

  


 

HÜKAM İLE ÇORUM İLİ KAMU KURUM VE KURULUŞLARI

İLETİŞİM SÜRECİ BAŞLADI

 

   Kadın ve aile ile ilgili akademik alanda her türlü bilgi üretimini ve paylaşımını sağlayıp, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak; çözüm üretmek, sorunların çözümüne yönelik iyileştirici projeler hazırlayıp, geliştirmek amacıyla kurulan HÜKAM (Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi) Yönetim Kurulu üyeleri; Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hülya ÇAĞIRAN KENDİRLİ, Müdür Yrd.Öğr. Gör. Tuğba GÜLEN, Doç.Dr. Muammer CENGİL, Yrd. Doç. Dr. Sema CAN,  26 Mart 2014 tarihinde Emniyet İl Müdürlüğüne, Milli Eğitim İl Müdürlüğüne ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, ziyarette bulundular.

  

   Çorum Emniyet İl Müdürü Halil İbrahim DOĞAN’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette Çorum Emniyet İl Müdürlüğe ile Hitit Üniversitesi arasında imzalanan protokolün gerçekleştirilecek ortak projeler ve eğitimler için önemli bir platform hazırlandığı söylendi. Emniyet İl Müdürü Halil İbrahim DOĞAN; ailenin korunmasının, suçla mücadele için kilit nokta oluşturduğunu belirtti. HÜKAM Müdürü Yrd.Doç. Dr. Hülya ÇAĞIRAN KENDİRLİ de bu konu ile ilgili ortak eğitimler verilmesinde karşılıklı iletişim halinde olunması gerektiğini söyledi


   HÜKAM;  Yönetim Kurulu Üyeleri görevine yeni başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali BÜYÜK’ü de makamında ziyarette ettiler. Seyit Ali BÜYÜK ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı eğitim kurumlarındaki alanlarla Hitit Üniversitesi Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu program ve bölümlerinin eşgüdümlü bir şekilde açılmasının; Çorum gençliğinin gelec


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali DİNÇER’in makamında gerçekleştirilen ziyarette de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali DİNÇER, Müdür Yardımcısı Hülya ÖRS ve HÜKAM Yönetim Kurulu Üyeleri bulundular. Yapılan bilgi alışverişi sonrasında; ailenin toplumun temel yapı taşı olduğu ve korunması ve  üniversite öğrencileri için evlilik öncesi sosyal, psikolojik vb eğitimler verilmesi gerekliliği ortak görüşünde birleşildi . HÜKAM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hülya ÇAĞIRAN KENDİRLİ ise son yıllarda Türkiye’deki aile yapısı değişiminin incelenmesi gerektiğini vurguladı.

  

HÜKAM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hülya ÇAĞIRAN KENDİRLİ; belirli aralıklarla gerçekleştirmeyi planladıkları bu ziyaretlerin ortak paydada birleşen kurumlar arasında karşılıklı fikir alışverişiyle toplumun kadın ve aile sorunları ile yüzleşmesinde ve çözümündeki çalışmalar için kilit noktasında olduğunu belirtti.

 eğini belirleme de önemli bir husus olduğu üzerinde durdu..



HIZLI ERİŞİM