Hükam;2014 Yılının İlk Yönetim Kurulu Toplantısı

HÜKAM; 2014 yılının ilk Yönetim Kurulu toplantısını 25 Mart 2014’te Hitit Üniversitesi Rektörlük Binası Senato Salonu’nda saat 11.00’de gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu öncesi Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN ile kahvaltıda bir araya gelen HÜKAM Yönetim Kurulu Üyeleri kahvaltının ardından Yönetim Kurulu toplantısına geçtiler.

Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hülya ÇAĞIRAN KENDİRLİ, Müdür Yrd. Tuğba GÜLEN, Doç. Dr. Muammer CENGİL, Doç. Dr. Nuriye BÜYÜKKAYACI DUMAN, Yrd. Doç. Dr. Seçil TÜRKSOY, Yrd. Doç. Dr.   Sema CAN,  Yrd. Doç. Dr. Sevil ÖZKINALI’dan oluşan HÜKAM Yönetim Kurulu Üyeleri, bu ilk toplantıda; 2014 yılı için gerçekleştirilecek faaliyetlerin genel çerçevesini belirlediler.