Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama Ve Araştırma Merkezi 8 Mat Kadınlar Günü Etkinlikleri

Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi   (HÜKAM)  tarafından 8 Mart Kadınlar Günü Etkinlikleri kapsamında Kadına Yönelik Şiddeti Önleme ve Türkiye’de Kadın Hakları Konferansları verildi. Konferansta toplumun  kadına yönelik şiddete duyarsız kalmaması gerekliliği üzerinde durulurken, Türkiye ‘de mesleklerinde ilk olan kadınlarımızdan örnekler verildi.

9 Mart 2015 tarihinde saat 11.00 ‘de Hitit  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, okul  idarecilerin, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı etkinlik Rehber Öğretmeni  Selim Keyinci ‘nin konuşması ile başlayıp, verilen konferansın ardından öğrencilerin sorularının cevaplanması ile sonlandı.

9 Mart 2015’de saat 14.00 ‘de ise   Hitit Üniversitesi  Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu’nda  gerçekleşen etkinliğe  Hitit Üniversitesi  Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nda 10 Mart 2015’de saat 11.00’de gerçekleşen etkinliğe  konuşmacı olarak HÜKAM Mdr. Yrd. Tuğba Gülen’in yanında Öğr. Gör. Ayten Dokuyucu da katıldı. Konferans, Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr . Kubilay Karacif’in  teşekkür belgelerini vermesi ile sonlandı.

11 Mart 2015 saat 14.30’da İskilip Meslek Yüksekokulu ‘da  sunulan Konferansa İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü, HÜKAM Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Muammer Cengil  ve eşi Bedriye Cengil, Öğretim Görevlileri ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti. İskilip Meslek Yüksekokulu’ndaki etkinlik  teşekkür belgelerinin verilmesi ile sonlandı.

12 Mart 2015 tarihinde Alaca Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleşen etkinliğe ise öğretim Alaca Meslek Yüksekokulu’nda müdürü Yrd. Doç. Dr. Sinan Çalışkan ve öğrenciler katıldı



HIZLI ERİŞİM